Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Ongelmanratkaisun avaimet kriisin keskellä - Näin hyödynnät lean-oppeja muutoksen keskellä

Ongelmanratkaisun avaimet kriisin keskellä - Näin hyödynnät lean-oppeja muutoksen keskellä

Aika

16.9.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Kriisien ja muutoksen keskellä ihmiset janoavat nopeita liikkeitä ja suoria tuloksia, vaikka tiedämme, että arjen käytännöt muuttuvat hitaasti. Lean-ajattelusta ja menetelmistä on kuitenkin hyötyä myös tässä kontekstissa. Tärkeää on herättää ajattelu ja sitä kautta ymmärrys. Nyt jos koskaan on hyvä hetki haastaa totutut ja tutut tavat ja menetelmät ja hyödyntää tämä hetki ajattelun muutoksen mahdollistajana.  Ja saada ongelmia ratkottua!

Mitä saat

 • Yksinkertaisia ja konkreettisia työkaluja sekä ongelmanpriorisointi- ja ratkaisumalleja arkeen vietäväksi
 • Kuulla muiden yrittäjien ratkaisuista ja parhaista käytännöistä
 • Vinkkejä omien käytäntöjen muokkaamiseksi

Käsiteltäviä teemoja

 • Systemaattinen ongelmanratkaisu
  • Voi kun olisi joku helppo malli, jonka avulla voisimme helposti ratkoa ongelmiamme ja tietäisimme vielä, miten niitä ratkoa. Sen tulet saamaan!
 • Miten priorisoida ongelmia? Mistä tiedän, mihin ongelmiin kannattaa keskittyä?
  • Nyt tuntuu, että ongelmia ja haasteita on niin paljon, että hukumme niihin emmekä tiedä mistä päästä aloittaa. Kerron, miten pääset liikkeelle.
 • En kykene ratkaisemaan koko ongelmaa kerralla. Miten voin edetä?
  • Aina ei voikaan, mutta joskus auttaa, kun osaat pilkkoa ongelman pienempiin osiin. Aloitamme niistä.
 • Visualisoinnin ja tiimityön voima
  • Törmään usein siihen, ettei muutos tapahdu, vaikka kuinka yritän. Miksi epäonnistun? Olisiko tähän hyviä vinkkejä, mitä voisin hyödyntää? Vinkkejä luvassa!

Koulutus sopii yrittäjille, johtajille, esimiehille, asiantuntijoille ja kaikille, jotka, haluavat kehittää oman yrityksensä ongelmanratkaisutaitoja, toivovat selkeyttä ja systematiikkaa ongelmanratkaisuun ja haluavat oppia lisää lean-menetelmien hyödyntämisestä arjessa.

Kouluttajana Piia Pärssinen, Human 2 Human Consulting Oy

Piia Pärssisellä on juurtunut lean-oppien ja filosofian kautta selkärankaan vahva ongelmanratkaisukyvykkyys hänen liki 10 vuoden Toyota-taustansa ansiosta, jota hän on myös hyödyntänyt yrittäjyytensä aikana oman yrityksensä ja kyvykkyyksiensä kehittämiseen. Hän on todentanut käytännössä, miten hyvän suunnittelun, tiimityön ja yhteisten, selkeiden mallien avulla saadaan aikaan sekä nopeita ja tehokkaita muutoksia että juurrutetaan jatkuvan kehittämisen kulttuuria jokaiseen yksikköön, joka tuottaa pitkällä jänteellä myös niitä suuria muutoksia.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity