Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Suomen Yrittäjät avasi yrittäjille Kaikki koronasta yrittäjille -sivuston.

Suojaa yrityksesi kallein omaisuus

Suojaa yrityksesi kallein omaisuus

Aika

11.9.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Miten digitaaliseen turvallisuuteen ja kyberturvallisuuteen liittyvät lait ja säädökset vaikuttavat yrityksesi toimintaan? Miten tunnistat ja voit suojata yrityksesi arvokkainta digitaalista omaisuutta?

Koulutuksessa keskitytään kahteen pääasiaan, kyberturvallisuuden normatiiviseen perustaan sekä omaisuuden suojaamiseen riskien arvioinnin näkökulmasta. Normatiivisen perustan osalta tarkastellaan kyberturvallisuuteen ja tietosuojaan liittyvää lainsäädäntöä ja liike-elämän ja toimialojen omia säädöksiä sekä niiden vaikutuksia kyberturvallisuuden toteuttamiseen. Koulutuksessa neuvotaan, kuinka tunnistetaan yrityksen liiketoiminnan kannalta arvokkain omaisuus ja sen kriittisyys liiketoiminnalle sekä millaiset suojaustoimet ovat järkeviä eri kriittisyystason omaaville tietopääomille.

Kouluttajana yrittäjä ja turvallisuuskonsultti Timo Rinne, Comint Oy

Timo Rinteellä on pitkä kokemus kyberturvallisten ratkaisujen ja -käytäntöjen suunnittelusta, toteuttamisesta sekä hallinnoinnista kotimaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Ammatillisen toiminnan lisäksi Timo viimeistelee tiedustelu- ja turvallisuusmaisteriohjelmaansa Lontoossa Brunel yliopistossa. Tiedustelun osa-alueella Timo on erikoistunut avoimen lähdekoodin tiedusteluun. Hän on auttanut pörssiyhtiöitä suunnittelemaan ja toteuttamaan avoimen lähdekoodin tiedusteluoperaatioita osana yritysten turvallisuustoimintoja. Työuransa alussa Timo toimi myös kymmenen vuotta puolustusvoimien Utin Jääkärirykmentissä.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity