Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

nainen tietokoneella verkkokaupassa

Oikein tehdyt verkkokauppaehdot yrittäjän turvana

Oikein tehdyt verkkokauppaehdot yrittäjän turvana

Aika

29.1.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Huom! Koulutuksen päivämäärä on muuttunut (alkuperäinen päivämäärä oli 7.10.2020).

Kuluttajakauppa siirtyy verkkoon, mutta onko yrittäjä turvassa pykäläviidakossa? Laki turvaa kuluttajan ja hyvät verkkokauppaehdot yrittäjän. Piteneekö peruuttamisoikeus pikkuvirheen vuoksi 14 päivästä jopa vuoteen verkkokaupassasi? Onko kaikilla tavaroilla ja palveluilla peruuttamisoikeus? Mitä voi rajata peruuttamisoikeuden ulkopuolelle ja millä tavalla? Ota selvää verkkokaupan juridisista sudenkuopista ja tee verkkokauppaehdoistasi myös yrittäjän kannalta turvalliset!

Kouluttaja kuluttajaoikeuden asiantuntija Tuula Sario, LexLegato

Tuula Sariolla on liki kolmenkymmenen vuoden kokemus kuluttajaoikeudesta, lainvalmistelusta, riitojen ratkaisusta ja kouluttamisesta.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity