Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

tietokone ja puhelin

Innehållsplanering för sociala medier

Innehållsplanering för sociala medier

Aika

11.11.2020 | 9:30

Paikka

distansutbildningen

Hinta

Gratis
Etäkoulutus

Under denna digitala workshop kommer vi att skapa en innehållsstrategi för dina socialamedieplattformar. Vi kommer även att utforska vilket typ av innehåll personer helst interagerarmed på sociala medier.

Vad kommer du att lära dig?

  • Skapa interaktivt innehåll för att engagera din målgrupp.
  • Vilka verktyg du kan använda för sociala medier.
  • Hur du skapar en innehållskalender.

Anmäl dig här


Hur deltar jag i distansutbildningen?

Vi använder GoToWebinar-plattformen för våra utbildningar. Du kan delta i våra distansutbildningar med en dator som har en högtalare och en nätverksanslutning. Det är dessutom möjligt att delta med telefonen (ladda ner GoToWebinar-appen från telefonens app butik). Du får en deltagarlänk till den e-postadress du anger under registreringen. Klicka på länken för att komma med i utbildningen. I samma e-post får du också ytterligare instruktioner för användning av plattformen.

På registreringsformuläret blir du ombedd att fylla i följande information (obligatoriskt): namn, e-post, företag / organisation och information om medlemskap i Företagarna i Finland. Utbildningen är på svenska, även om registreringsformuläret och registreringsbekräftelsen delvis är på engelska eller finska.

Utbildningen kommer att bandas och inspelningen kommer att skickas ut till alla anmälda. Du kan alltså anmäla dig, även om du inte kan delta i utbildningen medan den är igång.


Mer information

Bli medlem www.yrittajat.fi/sv/liity