Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

mies voimistelee hyvinvointia arkeen

Työhyvinvointia yrittäjille positiivisesta psykologiasta

Työhyvinvointia yrittäjille positiivisesta psykologiasta

Aika

30.9.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Kuka pitää huolen yrittäjän hyvinvoinnista? Mitä positiivinen psykologia on ja mitä mahdollisuuksia se tarjoaa yrittäjille? Koulutuksessa selvitämme, mistä kaikesta onnellisuus ja hyvinvointi koostuvat sekä selvitämme, ovatko työsi voimavaratekijät ja vaatimukset tasapainossa.

Koulutuksen sisältöä

  • tiivis tietopaketti posiitiviseta psykologiasta
  • kukoistavaan elämään eli kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin vaikuttavat tekijät
  • työn voimavara- ja vaatimustekijöiden tarkastelua
  • pohdintaa, kannattaako onnellisuutta tavoitella
  • harjoituksia ja työkaluja yrittäjien käyttöön

Koulutus sisältää tutkittua tietoa hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä sekä konkreettisia harjoituksia. Koulutus sopii kaikille yrittäjille, jotka haluavat saada uusia työkaluja ja keinoja oman hyvinvoinnin tukemiseen.

Kouluttajina KM, positiivisen psykologian asiantuntija ja valmentaja Reetta Yrttiaho ja KM, positiivisen psykologian, henkilöstöjohtamisen ja työhyvinvoinnin asiantuntija Susanna Posio, Open Minds

Susanna ja Reetta ovat luoneet positiiviseen psykologiaan perustuva työhyvinvointikoulutuksen opettajille ja yrittäjille. Tällä hetkellä he kirjoittavat tietokirjaa aiheesta, kirja ilmestyy tammikuussa 2021. Susannan ja Reetan koulutukset perustuvat tutkittuun tieteeseen sekä ovat käytännönläheisiä ja innostavia.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.  

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity