Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hyvä sosiaalisen median sisältö eri kanavissa

Hyvä sosiaalisen median sisältö eri kanavissa

Aika

16.10.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Joskus voi olla hankala miettiä, minkälaista sisältöä kanavilleen tuottaa, jotta niistä olisi oikeasti myös arvoa seuraajille sekä liikevaihdolle. Koulutuksella pyrimme esimerkkien avuin inspiroimaan ja herättämään ajatuksia siitä, mitä kautta sisällön suunnittelua ja toteutusta kannattaa lähestyä. Käymme läpi myös konkreettisesti asioita, joita hyvä sisältö pitää sisällään. 

Koulutuksen sisältöä

  • Miten eri sosiaalisen median kanavia käytetään Suomessa
  • Mitkä ovat hyvän sisällön elementit
  • Esimerkkejä hyvistä ja erilaisista sisällöistä eri kanavissa

Koulutus sopii erityisesti sisällöntuotannon parissa aloitteleville, mutta myös heille, jotka ovat jo pidempään käyttäneet eri kanavia ja kaipaavat inspiraatiota ja ajatuksia siihen minkälaista sisältöä on mahdollista tuottaa. Koulutuksen pääpaino on Facebookissa, LinkedInissä ja Instagramissa.

Kouluttajana Pyry Suojalehto, NoBot Oy

Pyry on ollut NoBotilla 3,5 vuotta sisältöstrategina ja nykyisellään asiakkuusjohtajana. Pyry on suunnitellut ja toteuttanut erilaisia sisältöjä muun muassa elintarvikebrändeille, tapahtumille sekä autobrändeille. Myös mainonta eri kanavissa on ollut iso osa Pyryn työnkuvaa koko työuran ajan.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella   ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.  

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity