Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

yrittäjä ravintolan takaovella

Leuka rintaan ja kohti... - yrittäjän työkalupakki selviytymiseen

Leuka rintaan ja kohti... - yrittäjän työkalupakki selviytymiseen

Aika

27.10.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

Valitettavasti koulutus on jouduttu perumaan. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa vaivaa.


Yrittäjän arki on jatkuvaa muutosta ja elämään kuuluvat myös vastoinkäymiset. Webinaarissa käymme läpi resilienssitaitoja eli selviytymistaitoja muutosten, epäonnistumisien tai stressin kohdatessa. Kerromme myös, kuinka näitä taitoja voi kehittää. Annamme välineitä yrittäjän selviytymispakkiin, jonka työkaluilla voidaan haasteet muuttaa uusiksi mahdollisuuksiksi, itsemyötätuntoa unohtamatta.

Koulutuksen sisältöä

  • Mitä tehdä, kun kohtaamme muutoksia, epävarmuutta ja stressiä
  • Miten voimme kehittää resilienssitaitoja
  • Palautumisen merkitys hyvinvoinnille
  • Itsemyötätunto voimavarana
  • Työkaluja ja keinoja haasteiden ja muutosten kohtaamiseen

Kouluttajina KM, positiivisen psykologian asiantuntija ja valmentaja Reetta Yrttiaho ja KM, positiivisen psykologian, henkilöstöjohtamisen ja työhyvinvoinnin asiantuntija Susanna Posio, Open Minds

Susanna ja Reetta ovat luoneet positiiviseen psykologiaan perustuva työhyvinvointikoulutuksen opettajille ja yrittäjille. Tällä hetkellä he kirjoittavat tietokirjaa aiheesta, kirja ilmestyy tammikuussa 2021. Susannan ja Reetan koulutukset perustuvat tutkittuun tieteeseen sekä ovat käytännönläheisiä ja innostavia.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.  

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity