Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

yrityksen verotus ja lainsäädäntö

Ajankohtaista yritysten ja omistajien verotuksen lainsäädännöstä

Ajankohtaista yritysten ja omistajien verotuksen lainsäädännöstä

Aika

20.11.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+ alv 24%)
Etäkoulutus

Yrittäjän veroseminaaria ja Ajankohtaisveropäivää ei tänä vuonna järjestetä fyysisenä tapahtuma, mutta ei hätää! Siirrämme osan seminaarin teemoista etäkoulutuksiksi, kuulet siis tutut luennoijat ja teemat turvallisesti vaikka kotisohvalta. 

Tomi Viitala käy koulutuksessa läpi vuodelle 2021 yritysten ja omistajien verotukseen tulevia lainsäädännön muutoksia, hallitusohjelman verolinjauksia sekä budjettiriihen päätöksiä. Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä.

Koulutuksen sisältöä

 • Lainsäädäntömuutoksia 2021
  • Tutkimusyhteistyökannustin
  • Listaamattoman osakeyhtiön henkilöstöanti
  • Yhteisön tosiasiallista johtopaikkaa koskeva säännös
 • Hallitusohjelman verolinjauksien toteuttaminen
  • Konserniverotus
  • Osinkojen lähdeverotus ja kiinteistösijoituksista saadut voitot

Apulaisprofessori Tomi Viitala, Aalto yliopisto

Kauppatieteiden tohtori Tomi Viitala siirtyi nykyiseen tehtäväänsä vero-oikeuden apulaisprofessoriksi EY:n yritysveroryhmän johtajan tehtävistä. Tätä ennen hän työskenteli mm. veroasiantuntijana Keskuskauppakamarissa. Tomi Viitala syttyy sekä pykälistä että bisneksestä ja on verotuksella sytyttävä ja innostava kouluttaja sekä asiantuntija.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella   ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity