Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

vanha laukku avoinna

Keskeiset työsopimuksessa sovittavat asiat

Keskeiset työsopimuksessa sovittavat asiat

Aika

14.10.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Haluatko kerrata, mitä kaikkea työsopimuksessa pitikään muistaa sopia? Mikä olikaan koeajan enimmäiskesto? Miten työntekopaikka kannattaa sopia? Milloin työsuhde voi olla määräaikainen? Millainen irtsisanomisaika pätee toistaiseksi voimassa olevissa työsuhteissa? Jos pohdit näitä kysymyksiä, tämä koulutus on tarkoitettu sinulle!

Koulutuksen sisältöä

  • Työsuhteen kesto
  • Sovellettava työehtosopimus
  • Koeaika
  • Työntekopaikka
  • Palkka
  • Vuosiloman kertyminen
  • Salassapito/kilpailukielto
  • Muut ehdot
  • Irtisanomisaika

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille. Koulutus sopii erityisesti heille, joilla ei ole aiempaa kokemusta työsopimuksen etekemisestä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajina neuvontalakimies Iivari Järvinen ja lakineuvoja Kai Koponen, Suomen Yrittäjät

Varatuomari Iivari Järvinen on toiminut työoikeusjuristina kahdentoista vuoden ajan ja Suomen Yrittäjissä vuodesta 2019 neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä työlainsäädännössä. Hänellä on myös neuvottelukokemusta työmarkkinajärjestöistä. Kai Koponen on toiminut lakineuvojana Suomen Yrittäjissä vuodesta 2019 ja hänellä on monipuolinen kokemus työoikeudellisista kysymyksistä.

Koulutus on osa Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaa neuvontahanketta, joka palvelee pienyrittäjiä työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Neuvonnan verkkosivut löydät täältä.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity