Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

yrittäjä istuu tietokoneella

Liiketoiminnan kehittäminen ja erottuminen koronan jälkeen

Liiketoiminnan kehittäminen ja erottuminen koronan jälkeen

Aika

24.9.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton jäsenille
Etäkoulutus

Miten löytää uusia asiakkaita ja kehittää liiketoimintaansa koronan aiheuttaman muutoksen jälkeen?

  • Poistamalla omat myyntiesteet ja lisäämällä myyntiä
  • Kirkastamalla oma ainutlaatuisuutensa ja markkinoimalla erottuvasti kilpailijoista
  • Vahvistamalla suhteitaan asiakkaisiin

Koulutuksessa saat selkeitä ja konkreettisia työkaluja oman liiketoiminnan kehittämiseen ja erottautumiseen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana Pauliina Airaksinen-Aminoff

Pauliina Airaksinen-Aminoff on toiminut yrittäjänä lähes 20 vuotta ja sinä aikana auttanut satoja suomalaisia yrityksiä brändäämään ja markkinoimaan sekä myymään tehokkaammin ja tuottavammin. Pauliina on markkinoinnin ja myynnin uudisraivaaja ja valmentaja, kirjailija ja kouluttaja, brändääjä ja innostuttaja. Hänen valmennustensa ja koulutustensa keskiössä ovat oman identiteettinsä tunnistaminen sekä pelkojen taltuttaminen paremman tuloksen saavuttamiseksi ja liiketoiminnan kehittämiseksi. Pauliinan oma tie on kulkenut mediamaailmasta yrittäjäksi.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille maksuton ja ei-jäsenille 85 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Jos yritys ei ole jäsen ja haluat osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella (toimita ilmoittaumisen yhteydessä laskutustiedot ja y-tunnus).

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot

Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Koulutus on suomenkielinen, vaikka osa sähköposteista sisältää englanninkielisiä ohjeita.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity