Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Konkurssiwebinaari

Konkurssiwebinaari

Aika

7.10.2020 | 9:00

Paikka

verkossa, GoToWebinar -alusta

Hinta

Maksuton webinaari
Etäkoulutus

Tervetuloa mukaan Keski-Suomen Yrittäjien ja Suomen Vertaisyrittäjien maksuttomaan webinaariin

Konkurssiwebinaari 

Ke 7.10.2020 klo 9-10, verkossa, GoToWebinar -alusta

Mikä konkurssi on ja mitä se käytännössä tarkoittaa? Mitä eroa on konkurssilla ja velkasaneerauksella? Miten tilannetta voi lähteä hoitamaan ja mihin on syytä varautua?

Suomen Vertaisyrittäjät, Juha Peltonen ja Asianajotoimisto Fenno, Janne Kallioinen auttavat meitä ymmärtämään konkurssia ja sen vaikutuksia. Kokemusasiantuntijuuden kautta Juha tuo esille myös vertaistuen ja kuunteluavun merkitystä sekä palveluja, joita yrittäjät voivat hyödyntää.

Voit osallistua webinaariin anonyymisti ilman, että toiset osallistujat tai puhujat näkevät sinua. Webinaarin rekisteröitymistietojasi ei tulla jakamaan eteenpäin.

Webinaari toteutetaan GoToWebinar -alustalla. Ilmoittautumalla mukaan saat paluuviestinä oman henkilökohtaisen liittymislinkkisi. Tilaisuus tallennetaan. 

Kysymyksiä? Haluamme että saat parhaan mahdollisen hyödyn webinaaristamme. Mikäli sinulla on jokin erityinen asia johon toivot webinaarissa vastauksia, voit esittää kysymyksiä ennakkoon sähköpostilla tai webinaarin aikana Questions-toiminnon kautta. Kysymykset käsitellään nimettömästi.

Ilmoittaudu mukaan: https://attendee.gotowebinar.com/register/2195188568923016203