Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Brexit

Brexitinfo yrityksille

Brexitinfo yrityksille

Aika

4.11.2020 | 14:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Iso-Britannia erosi EU:sta tammikuussa 2020 ja siirtymäkausi päättyy vuoden 2020 lopussa. Siirtymäkauden jälkeen kaikki tuodut tai viedyt tavarat osapuolten välillä on tulliselvitettävä. Tule kuulemaan, mitä tämä tarkoittaa yritysten suhteen!

Webinaarissa aihetta alustaa Päivi Raukio Tullin yritysneuvonnasta. Webinaarissa on mahdollista esittää myös kysymyksiä.

Iso-Britannian EU-erosta ja siihen valmistautumisesta voit lukea lisää mm. Yrittäjän ABC:stä ja Tullin verkkosivuilta.

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN TÄSTÄ


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse     tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity