Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tunneälytaitojen ytimessä itsetietoisuus ja sen rakentaminen

Tunneälytaitojen ytimessä itsetietoisuus ja sen rakentaminen

Aika

25.11.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € + (alv 24%)
Etäkoulutus

Miksi tunneälytaidot kannattaa NYT ottaa käyttöön? Ajat muuttuvat, työelämä sen mukana ja onnistua pitää. Tiedämme, että tunneälytaidot vaikuttavat työelämässä moneen mm. asiakassuhteisiin, johtamiseen, omaan jaksamiseen, työilmapiiriin ja ennenkaikkea tuloksiin.

Tämän koulutuksen keskiössä on itsetietoisuus, joka on tunneälytaitojen perusta. Käymme läpi neurotieteiden ja käyttäytymistieteiden uusimmat löydökset ja käytännön harjoituksin otamme uusia toimintatapoja käyttöön kiireiseen arkeemme.

Koulutuksen sisältöä

  • Neurotieteet tunteiden takana ja  kuinka ne näyvät arjessamme.
  • Miksi ja miten tunteet vaikuttavat päätöksentekokykyymme?
  • Miten rakennamme itsetietoisempaa työelämää?
  • Mitä pystymme saavuttamaan kun ymmärrämme itseämme?
  • Kun itsetietoisuudesta tulee osa päivittäistä työarkeamme, mitä seuraavaksi?

Tämä sopii kenelle tahansa työelämässä olevalle yrittäjälle tai työntekijälle itsetietoisemman tekemisen saavuttamiseksi. Tunneälytaidoilla otamme haltuun oman hyvinvointimme joka väistämättä johtaa taitojen jalkautumiseen omaan työyhteisöön, alaisille, asiakkaille ja kollegoille.Ota kanssamme loikka tulevaisuuden työelämätaitoihin!

Kouluttajana Helinä Mellanen

Helinä Mellanen on yrittäjä, MBA ja tunneälyvalmentaja, joka on toiminut yritysmaailmassa yli 15 vuotta. Tunneälytaitojen hyödyntäminen yritysmaailmassa, asiakaspalvelussa, myynnissä kuin johtamisessa ovat olleet Helinän intohimon kohteita, ja hän innostuu tuloksien aikaansaamisesta valmennusten lopputuloksena.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella   ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity