Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kuinka johdan alaisia tunneälykkäästi

Kuinka johdan alaisia tunneälykkäästi

Aika

15.12.2020 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € + (alv 24%)
Etäkoulutus

Tunneälytaidot pitävät sisällään monta eri ulottuvuutta ja eniten tutkimusta on tehty tunneälykkään johtamisen saralla. Tiedämme että tunneälykkäässä organisaatiossa on vähemmän poissaoloja, parempi työssäjaksaminen ja parempi yrityskulttuuri.

Koulutuksessa pureudumme siihen mistä tunneälykäs johtaminen rakentuu. Tämä sopii erinomaisesti yrittäjille ja esimiehille, mutta myös alaisille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten heitä johdetaan.

Koulutuksen sisältöä

  • Aktivointiharjoitus ”Hyvä pomo, paha pomo”
  • Kuinka itsetietoinen henkilö voi käyttää omia tunneälytaitojaan muiden johtamisessa
  • Käymme läpi tiimin dynamiikkaa ja tunneälykästä viestintää sekä organisaatioiden tunnekulttuuria
  • Kuinka kehonkieltä, äänenpainoja ja verbaalistaviestintää tulisi hyödyntää tunneälykkäässä johtamisessa

Kouluttajana Helinä Mellanen

Helinä Mellanen on yrittäjä, MBA ja tunneälyvalmentaja, joka on toiminut yritysmaailmassa yli 15 vuotta. Tunneälytaitojen hyödyntäminen yritysmaailmassa, asiakaspalvelussa, myynnissä kuin johtamisessa ovat olleet Helinän intohimon kohteita, ja hän innostuu tuloksien aikaansaamisesta valmennusten lopputuloksena.


Suomen Yrittäjien jäsen, ilmoittaudu tästä (verkkokauppa)

Huom! Verkkokaupassamme on tällä hetkellä maksutapana ainostaan luottokortti- tai verkkopankkimaksu. Jos yritys on Suomen Yrittäjien jäsen ja haluat koulutuksen osallistumismaksun laskulle, ilmoittaudu sähköpostitse osoitteella   ja toimita samalla yrityksen laskutustiedot sekä y-tunnus. Ilmoittaudu sähköpostitse myös, jos yritys ei ole Suomen Yrittäjien jäsen.

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity