Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

nainen laskee laskimella

Info kustannustuesta yrittäjille

Info kustannustuesta yrittäjille

Aika

12.11.2020 | 9:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Kustannustuen tavoitteena on auttaa yrityksiä selviämään koronan aiheuttamassa vaikeassa taloustilanteessa. Kustannustukeen ehdotetaan nyt muutoksia, joiden ansiosta se vastaisi paremmin eniten kärsineiden yritysten tarpeeseen. Tuen perusperiaatteet säilyvät kuitenkin ennallaan. Lakimuutokset pyritään saamaan voimaan joulukuussa 2020 ja kustannustuen haku pyritään avaamaan joulukuun lopussa. Yritykset hakevat tukea edelleen Valtiokonttorista.

Infossa käydään läpi kustannustuen periaatteet ja se on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille. Puhujana teollisuusneuvos, ryhmäpäällikkö Sampsa Nissinen TEM:stä. Infon aikana on mahdollista kysyä kysymyksiä kirjallisesti.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Pyydämme huomoimaan, että infon paikkamäärä on rajattu. Jos linkistä ei aukea ilmoittautumislomaketta, tarkoittaa se, että info on täynnä. Info tallennetaan ja tallenne lisätään viimeistään parin päivän sisällä infosta Suomen Yrittäjien koronasivustolle muiden tallenteiden joukkoon.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse     tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity