Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Henkilöbrändäys LinkedInissä

Henkilöbrändäys LinkedInissä

Aika

13.1.2021 | 14:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24%)
Etäkoulutus

LinkedInissä on ihan hyvä, jos profiilisi on ajan tasalla ja hieman kommentoit muiden postauksia, mutta parhaan hyödyn saat, kun ryhdyt systemaattisesti rakentamaan omaa henkilöbrändiäsi ja LinkedIn-tekemisesi tähtää johonkin tiettyyn tavoitteeseen. On selvä ero siinä, oletko sivusta muita seuraava, keskusteluihin ajoittain osallistuva vai keskustelujen aloittaja, oman alasi tunnistettava ja erottuva asiantuntija.

Miten löytää uusia asiakasryhmiä? Miten tehdä omia palveluitaan tai tuotteitaan tunnetummaksi? Miten myydä enemmän LinkedInin avulla? Kuinka erottua muista saman alan yrittäjistä edukseen? Miten tulla henkilöbrändiksi? Koulutuksessa saat vastaukset näihin kysymyksiin!

Opit mm.

  • kuka olet (LinkedInissä) ja miksi
  • LinkedIn-aktiivisuuden DOs and DONTs
  • seuraamaan LinkedIn-statistiikkaa
  • kuinka tehdä menestyviä LinkedIn-päivityksiä
  • ja paljon muuta!

Henkilöbrändin rakentaminen on pitkäjänteistä ja strategista, joskus turhauttavaakin ja pitkäpiimäistä työtä. Koulutuksesta saat parhaat neuvot ja työkalut, kuinka vältät kaikista helpoimmat virheet ja pääset heti ohituskaistalle tekemään oikeita asioita. Tehdään tavoitteidesi saavuttamisesta helpompaa!

Koulutus on tarkoitettu kaikille yrittäjille, jotka haluavat viedä LinkedIn-tekemisensä seuraavalle tasolle, myydä enemmän ja helpommin, löytää uusia yhteistyökumppaneita.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana Pipsa Aro, House of Ikigai

Pipsa jakaa koulutuksessa niitä oppeja, joita hän on LinkedInin superkäyttäjänä itse oppinut viimeisen 4 vuoden varrella oppinut – ja jakanut jo sadoille muille. Vinkit, parhaat käytännöt ja tsempit on kaikki toimiviksi todistettu.

Pipsan LinkedIn-lukuja

  • 23k seuraajaa
  • yli 3 miljoonaa postausnäyttöä 2020
  • 90 päivän profiilivisiitit parhaimmillaan yli 10 000
  • 1 iso kaupallinen yhteistyö LinkedInissä
  • 90% inbound-myynti

Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisvahvistuksessa tarkempia tietoja alustasta ja linkki osallistumiseen toimitetaan tuntia ennen koulutuksen alkua.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity