Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hengähdä hetkeksi

Hengähdä hetkeksi

Aika

14.12.2020 | 17:30

Paikka

Webinaari
Hyvinvointi

Stressireaktiot ovat hyvin luonnollinen ja tarpeellinen osa elämäämme. Tavat, joilla käsittelemme stressiä vaihtelevat suuresti, joten näiden tapojen äärelle on hyvä pysähtyä ja arvioida niiden toimivuutta. Palautumalla paremmin arjessasi ja oppimalla parempia tapoja stressinsäätelyyn, nukut paremmin, olet energisempi ja tehokkaampi.

Webinaarin aikana opit erilaisia menetelmiä, joilla pystyt lieventämään kehon stressireaktioita ja opit hyviä tapoja pysähtyä ja nollata omia ajatuksiasi. Menetelmät edistävät työssä jaksamistasi ja palautumistasi. Tapahtumaan kannattaa osallistua rauhallisesta paikasta käsin sekä varata kynä ja paperi mukaan muistiinpanoja varten.

Ohjaajana toimii Keski-Suomen Yrittäjien uusi hyvinvointiasiantuntija Essi Määttä, joka on erikoistunut palautumiseen ja stressinhallintaan. 

Tilaisuus järjestetään Teamsissa.

Tapahtuma on osa ESR-rahoitteista Hyvinvointikartta- hanketta, joka lisää yrittäjien hyvinvointia ja sen johtamista. Hanke toteutetaan tiiviinä yhteishankkeena Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Keski-Suomen Yrittäjien ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa.  Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille, osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.