Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

nainen laskee laskimella

Opi ratkaisemaan yrityksesi rahoitushaasteet

Opi ratkaisemaan yrityksesi rahoitushaasteet

Aika

12.1.2021 | 15:00

Paikka

Etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Mitä jokaisen yrittäjän pitäisi osata yrityksensä rahoittamisesta – sen opit tässä koulutuksessa! Rahoitusasioita pidetään usein vaikeina, mutta tosiasiassa perusasiat ovat yksinkertaisia. Koulutuksessa saat lähtökohdat siihen, kuinka rakennat rahoituksesta yrityksesi kilpailuetutekijän, jonka avulla voit toteuttaa tavoitteesi.

Koulutuksen sisältöä

  • rahoitus liiketoiminnan kilpailuetutekijänä
  • mitä rahoitettavuus tarkoittaa ja mitä se mahdollistaa
  • missä yleisimmät pulmat ja kuinka niitä voidaan ratkoa
  • mitä jokaisen kasvua tavoittelevan tulee oppia rahoituksesta

Koulutus on tarkoitettu omistajalle ja johdolle, joka pohtii kasvua, kannattavuuden parantamista tai rahoitusaseman vahvistamista. Koulutus on avoin ja maksuton niin Suomen Yrittäjien jäsenille kuin niille yrityksille, jotka eivät vielä ole jäseniä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana Suomen Kasvuyrittäjäverkoston puheenjohtaja ja Investors House Oyj:n toimitusjohtaja DI Petri Roininen

Petri on toiminut yrittäjänä useissa yrityksissä, pankinjohtajana ja pörssiyrityksen toimitusjohtajan. Hän on neuvotellut ja järjestellyt kymmenien yritysten oman ja vieraanpääoman ehtoisia rahoituksia 26 vuoden ajan. Petri on myös tietokirjailija, jonka teokset ovat käsitelleet mm yrittäjyyttä, talouspolitiikkaa ja asuntosektoria.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse  tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity