Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Iäkkään työntekijän palkkaaminen ei automaattisesti ole kallista, kirjoittaa Suomen Yrittäjien Harri Hellstén kirjoittaa.

Työlainsäädäntö ja työnantajan velvoitteet

Työlainsäädäntö ja työnantajan velvoitteet

Aika

17.2.2021 | 10:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Työnantajaksi ryhtyminen tuo mukanaan erinäisiä velvoitteita. Osa näistä velvoitteista tulee lainsäädännöstä, osa taas toimialakohtaisista työehtosopimuksista. 

Miten eri lait sekä työehtosopimusten säännökset työnantajan ja työntekijän oikeuksiin sekä velvollisuuksiin vaikuttavat? Mitä työsopimuslain ja työehtosopimusten säädöksiä yrittäjän tai työnantajan tulee tietää? 

Koulutuksen sisältöä

  • työsopimuslaki 
  • työaikalaki  
  • vuosilomalaki 
  • työehtosopimukset 
  • työterveyshuolto 
  • työturvallisuus 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana neuvontalakimies Iivari Järvinen, Suomen Yrittäjät 

Varatuomari Iivari Järvinen on toiminut työoikeusjuristina kahdentoista vuoden ajan ja Suomen Yrittäjissä vuodesta 2019 neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä työlainsäädännössä. Hänellä on myös neuvottelukokemusta työmarkkinajärjestöistä.  

Koulutus on osa Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaa neuvontahanketta, joka palvelee pienyrittäjiä työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Neuvonnan verkkosivut löydät täältä. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille ja työntekijöille, joiden työhön teemat liittyvät.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity