Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Omistajanvaihdokset 1.osa - Eväät onnistuneeseen omistajanvaihdokseen

Omistajanvaihdokset 1.osa - Eväät onnistuneeseen omistajanvaihdokseen

Aika

18.8.2021 | 8:00

Paikka

Webinaari
Etäkoulutus

Omistajanvaihdos webinaarit 1.osa - Eväät onnistuneeseen Omistajanvaihdokseen

Mikä mietityttää omistajanvaihdoksessa? Suunnitteletko yrityksesi myymistä tai haluatko alkaa yrittäjyyden polkua ostamalla jo toimivan yrityksen?

Tässä webinaarissa saat eväitä onnistuneeseen omistajanvaihdokseen ja saat tietoa, mitä tulee ottaa huomioon kun alat suunnitella omistajanvaihdosta.

Webinaari järjestetään 18.8. klo 8.00. ILMOITTAUDU WEBINAARIIN TÄSTÄ>>>

Kouluttajana toimii omistajanvaihdoksien konkari Sakari Oikarinen Confidentum Oystä.

”Ostajia kiinnostaa, millaista liiketoimintaa he voisivat yrityksesi nykyisen liiketoiminnan avulla tulevaisuudessa tehdä. Varmistaaksesi, että yrityksesi ja sen liiketoiminta kiinnostavat ostajia, on sinun tehtävä yrityksestäsi houkutteleva ostokohde –sellainen, joka tarjoaa yrittämisen mahdollisuuksia ja jolla on hyvät kehitysnäkymät.

 Omistajanvaihdos on lopulta kohtuullisen kokonaisvaltainen prosessi. Siihen sisältyy kaikkien osapuolten osalta niin menneen kuin tulevaisuudenkin pohdintaa ja päätöksentekoa. Omistus on luonteeltaan sekä juridista, taloudellista että psykologista ja monien asioiden on loksahdettava kohdalleen, jotta lopulta toteutukseen päästään. Näiden asioiden parissa olen työskennellyt asiakkaiden hyväksi  liki 30 vuotta ja edelleen yllätyn, miten paljon yksittäisestä omistajanvaihdoksesta voivat kaikki oppia. ”

– Sakari Oikarinen, Confidentum Oy