Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku kustannustuki II

Tietoisku kustannustuki II

Aika

7.1.2021 | 9:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuesta. Tietoiskun aikana saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

  • Kuka tukea voi saada?
  • Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada?
  • Miten hakeminen tapahtuu?
  • Mitä minun tulee huomioida hakulomaketta täyttäessäni?

Puhujina Valtiokonttorin asiantuntijat, jotka antavat konkreettista neuvontaa ja opastusta siitä, kuinka kustannustukea haetaan. Tietoiskun aikana on mahdolista esittä kysymyksiä kirjallisesti.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Huomioithan, että tietoiskun paikkamäärä on rajattu. Jos ylläolevasta linkistä ei aukea ilmoittautumislomaketta, on tietoisku täynnä. Järjestämme 7.1.2021 ja 8.1.2021 yhteensä neljä saman sisältöistä tietoiskua, muut tietoiskut löydät koulutuskalenterista.

Lisätietoa kustannustuesta löydät Suomen Yrittäjien koronasivustolta sekä Valtiokonttorin verkkosivuilta

Tietoiskut tallennetaan ja lisäämme tallenteen Yrittäjien koronasivulle viimeistään 11.1.2021 alkavalla viikolla. Jos tiedät, että et pysty osallistumaan ko. ajankohtana koulutukseen, pyydämme, että et ilmoittaudu, koska tietoiskujen paikkamäärä on rajattu. Tallenne vastaa tietoiskun sisältöä ja Valtiokonttorin asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa kysymysten kanssa.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja y-tunnus tai Yrittäjien jäsennumero. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity