Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

datan tutkiminen ja hyödyntämimnen

Kasvata yritystäsi dataa ja analytiikkaa hyödyntämällä

Kasvata yritystäsi dataa ja analytiikkaa hyödyntämällä

Aika

2.3.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Johda tiedolla! Jokaisen yrityksen työkalupakin tärkeimpiä työkaluja tulisi olla data ja analytiikka. Vain tiedon avulla voimme tehdä liiketoiminnan kannalta järkeviä päätöksiä. Tämä koulutus käy läpi kuinka jokainen yritys, yrittäjä ja yrittäjäksi haluava voi alkaa johtamaan liiketoimintaa tiedolla.

Koulutus lähtee käyntiin tiedon tarpeiden kartottamisesta ja opastaa sen jälkeenkäytännönläheisesti dataohjautuvien toimintatapojen käyttöön. Saat myös hyödyllisiä vinkkejä sekä tietoa maksuttomista työkaluista joita voit hyödyntää vaikka heti.

Koulutus on hyödyllinen kaikille, jotka haluavat kasvattaa liiketoimintaa toimintatapoja ja -käytäntöjä tehostamalla.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Koulutus järjestetään yhteistyössä Grow with Googlen kanssa ja se on avoin maksuton kaikille aiheesta kiinnostuneille, pääasiallinen kohderyhmä ovat yrittäjät. Kouluttajana sertifioitu Grow with Google -kouluttaja Jani Rikkola.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity