Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

mainosta facebookissa valokuvaaja

Video sisältömarkkinoinnin välineenä

Video sisältömarkkinoinnin välineenä

Paikka

koulutustallenne

Hinta

Maksuton
Koulutustallenne

Tämä koulutus sukeltaa sisältömarkkinoinnin maailmaan! Tällä kertaa keskitytään videon hyödyntämiseen sisältömarkkinoinnissa. Sisältö on sovellettavissa niin B2B- kuin B2C- yrityksille.

Koulutuksessa opit mm. mitä videomarkkinointi oikeastaan on ja miksi se kannattaa sekä suunnittelemaan juuri omalle kohderyhmällesi sopivia videoita. Saat myös käytännön vinkkejä sekä esimerkkejä tehokkaasta videon hyödyntämisestä sisältömarkkinoinnissa.

TILAA TALLENNE TÄSTÄ

Koulutus järjestetään yhteistyössä Grow with Googlen kanssa ja se on avoin maksuton kaikille aiheesta kiinnostuneille, pääasiallinen kohderyhmä ovat yrittäjät. Kouluttajana digitaalisen markkinoinnin asiantuntija ja sertifioitu Grow with Google -kouluttaja Joop Tenhunen.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity