Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

tietokone ja puhelin

Kasvata yritystäsi Youtuben avulla

Kasvata yritystäsi Youtuben avulla

Aika

9.4.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Videoiden hyödyntäminen markkinoinnissa on yksi tulevan vuoden suurimpia trendejä. Koulutuksessa opit miten yrityksesi voi tavoittaa potentiaalisia asiakkaita, kasvattaa näkyvyyttään sekä tunnettuuttaan kustannustehokkasti maailman toiseksi suurimmassa hakukoneessa, Youtubessa. Koulutuksessa käydään läpi Youtuben perusteet yrityksille ja opastetaan palvelun kustannustehokkaaseen käyttöön.

Koulutuksen sisältöä:

  • Minkälainen on tehokas ja toimiva videosisältö joka tukee yrityksesi myyntiä ja brändiä
  • Miten Youtuben yritystiliä sekä omaa brändikanavaa voi käyttää videoalustana ja -jakelussa
  • Videomarkkinoinnin yleisöjen määrittelyYoutuben mainosmuodot ja oheismainokset
  • Youtube-mainonnan mittaaminen ja analytiikka

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Koulutus järjestetään yhteistyössä Grow with Googlen kanssa ja se on avoin maksuton kaikille aiheesta kiinnostuneille, pääasiallinen kohderyhmä ovat yrittäjät. Kouluttajana sertifioitu Grow with Google -kouluttaja Joop Tenhunen.

p.s. Osallistu myös Video sisältämarkkinoinnin välineenä -koulutukseen.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity