Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Virtaa pk-yritysyhteistyöhön -näkökulmia ja työkaluja ammatillisille opettajille

Virtaa pk-yritysyhteistyöhön -näkökulmia ja työkaluja ammatillisille opettajille

Aika

3.2.2021 | 13:00 - 15:00

Paikka

Verkossa

Hinta

Maksuton
Opettajien valmennus

Ammatillisen opettajan ja pk-yritysten vuorovaikutus on tiivistynyt ammatillisen koulutuksen uudistuksen myötä. Jatkossa yhä useammin opettajan yhteistyökumppani löytyy pk-yrityksistä ja yksinyrittäjistä. Laadukas yhteydenpito ja yhteistyö tehostavat ammatillisen koulutuksen hyötyjä oppijoille, yrityksille ja alueille. 

Tervetuloa ammatillisille opettajille suunnattuun webinaariin, joka rohkaisee vuorovaikutukseen pk-yritysten kanssa ja antaa työkaluja sen toteuttamiseen.  Webinaari on suunnattu opettajille, joilla yhteistyö pk-yritysten kanssa on aluillaan ja jotka kaipaavat rohkaisua ja ideoita työn tueksi. Webinaari tallennetaan ja tallenne lähetetään ilmoittautuneille.

Ohjelmassa

 • Näkökulmia pk-yritysten ja yrittäjien arkeen
  Tässä osiossa kuullaan, millaista on yrittäjän ja pk-yrityksen arki ja millaisiin osaamistarpeisiin pk-yritys hakee ratkaisuja yhteistyöstä ammatillisen oppilaitoksen kanssa. 
  • Saana Tyni, toimitusjohtaja, Puhtaaksi Oy
  • Sanna Järvinen, lehtori, Turun ammatti-instituutti
  • Dani Hänninen, kokki, keittiömestari ja yrittäjä
    
 • Osaamista ja työkaluja yhteistyöhön pk-yritysten kanssa
  Tässä osiossa kuullaan Suomen Yrittäjien valtakunnallisessa viestintähankkeessa koottuja käytännön vinkkejä ammatillisen opettajan ja pk-yrityksen vuorovaikutukseen.
  • Anne Öhman, projektikoordinaattori, Suomen Yrittäjät.

Tervetuloa hakemaan virtaa ja vinkkejä yhteistyöhön pk-yritysten kanssa!

>> Ilmoittaudu mukaan viim. 2.2.2021 tästä linkistä.


Tutustu puhujiin

Suomen Parhaaksi Työpaikaksi palkitun Koti Puhtaaksi Oy:n toimitusjohtaja Saana Tyni on tehnyt 10 vuotta yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa.  
     
Sanna Järvinen toimii taloushallinnon lehtorina Turun ammatti-instituutissa sekä yritystensä Amisrekryn, Amisharjoittelun, Yksityisopettaja.fi:n ja Maatilalle.fi:n toimitusjohtajana. Sanna tekee yhteistyötä yritysten kanssa niin opettajan roolissa, kuin yritystensä kautta. Sanna valittiin marraskuussa Rekrygaalassa Vuoden rekrytointialan kehittäjäksi.  
     
Kokki, keittiömestari ja yrittäjä Dani Hänninen on omalla intohimoisella otteella sekä 10 vuoden kokemuksella kehittynyt päämäärätietoiseksi ammattilaiseksi. MasterChef2020 -tv ohjelmasta tuttu Dani on työskennellyt isoissa projekteissa koordinaattorina, erilaisten ravintoloiden avauksissa sekä toteuttanut laajasti ruokakuvauksia, reseptejä ja artikkeleita.   
     
Anne Öhman toimii projektikoordinaattorina Suomen Yrittäjien ammatillisen koulutuksen viestintähankkeessa. Aiemmin hän on työskennellyt ammatillisessa oppilaitoksessa yritysyhteistyön parissa sekä toiminut HR-tehtävissä yritysmaailmassa. Hän on tutkinut toisen asteen ammatillisen koulutuksen merkitystä työelämälle aikuiskasvatustieteen pro gradussa.  


 

Koulutus on osa Osaavia opettajia – yrittäviä nuoria -projektia. Lääkintöneuvos Sakari Alhopuro on tehnyt Suomen Yrittäjille lahjoituksen opettajien yrittäjyysosaamisen vahvistamiseksi. www.yrittajat.fi/osaaviaopettajia

Koulutus on osa Opetushallituksen rahoittamaa Ammatillisen koulutuksen palvelut työelämän ja yrittäjän osaamisen kehittäjänä - viestintähanketta, jonka tavoitteena on edistää ammatillisen koulutuksen työelämälle suunnattavien palveluiden tunnettuutta ja tavoitettavuutta. https://www.yrittajat.fi/ammatillisen-koulutuksen-viestintahanke