Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Facebook-mainonnan jatkokurssi

Aika

28.5.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+ alv 24%)
Etäkoulutus

Tässä koulutuksessa käsitellään erilaisia Facebookin mainosmuotoja (esim. collection-postaus) ja niiden hyödyntämistapoja. Koulutuksessa käydään läpi edistyneempiä Facebook-mainonnan työkaluja ja mainonnan optimointia sekä kohdennusta datan avulla (esim. kuinka voit kohdentaa mainoksia verkkosivujen kävijöille).

Koulutuksen sisältöä

  • Facebook-mainonnan optimointi
  • Facebook-pikselin hyödyntäminen
  • Räätälöidyt kohderyhmät mainonnassa

Koulutus on suunnattu yrittäjille ja yritysten työntekijöille, jotka osaavat jo Facebookin Mainosten hallinta -työkalun perusteet ja haluavat kehittyä mainostajina.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana Creative Consultant Lotta Kinnunen, LM Someco Oy

Konseptoitua sisältöä, kohderyhmäymmärrystä ja käytännön tekemistä – siinä tiivistettynä Lotta Kinnusen erikoisosaaminen etä- ja lähivalmentajana. Englannista haettu syventyminen brändiviestintään ja psykologiaan kulutuspäätösten taustalla näkyvät Lotan valmennuksissa erityisesti asiakas- ja sisältökeskeisyytenä.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisvahvistuksessa tarkempia tietoja alustasta ja linkki osallistumiseen toimitetaan tuntia ennen koulutuksen alkua.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity