Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

tunneäly vuorovaikutuksessa ja valmennuksessa

Onnistunut kehityskeskustelu

Onnistunut kehityskeskustelu

Aika

11.6.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv)
Etäkoulutus

Käydäänkö teillä esihenkilön ja alaisten välillä erilaisia kehitys-, valmennus- tai tavoitekeskusteluita? Tästä koulutuksesta saat vinkkejä ja osaamista näihin tilanteisiin!

Koulutuksen sisältöä

  • Taitavan esimiehen vuorovaikutus
  • Tulla kuulluksi ja nähdyksi omana itsenään
  • Erilaisuuden hyväksyminen, tulla kuulluksi, ennakointi ja sitoutuminen osana työtäni
  • Vahvuuteni ja kehityskohteeni

Koulutuksesta saat mukaasi käytännön työkaluja onnistuneen kehitys/tavoitekeskustelun vetämiseen sekä tunnistat itsellesi toimivimmat viestintä- ja vuorovaikutustyylit vetää keskusteluja. Vahvistat käsitystäsi omista vahvuuksistasi ja niiden hyödyntämisestä sekä opit tunnistamaan henkilökohtaisia kehityskohteitasi ja uskallat tarttua niiden kehittämiseen. Päähuomio tässä koulutuksessa on kehittymisessä vakuuttavaksi esimieheksi keskustelujen vetäjänä, henkilökohtaisten vuorovaikutustaitojen vahvistaminen ja rohkeuden lisääntyminen vakuuttavuutta vaativissa haasteellisissa tilanteissa.

Koulutus sopii kaikille, joiden työkuvaan kuuluu käydä erilaisia kehitys-, valmennus- tai tavoitekeskusteluita.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana viestintävalmentaja, psykologi, psykoterapeutti, perheterapeutti Essi Juvakka, Essive Oy

Essi Juvakka on tehnyt esimies-, johtoryhmä- ja työhyvinvointivalmennuksia sekä vuorovaikutus-, viestintä- ja esiintymistaitovalmennuksia yrityksille, yhteisöille ja oppilaitoksille sekä ammattiliitoille ja ministeriöille. Tehnyt myös ristiriitatilanteiden selvittelyä ja sovittelua ja antanut yksityisvalmennusta, työnohjausta ja coachingia lähes 25 vuoden ajan. Essin koulutuksissa ja valmennuksissa yhdistyvät viestinnälliset ja psykologiset menetelmät.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv. Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä kouluttajalle.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisvahvistuksessa tarkempia tietoja alustasta ja linkki osallistumiseen toimitetaan tuntia ennen koulutuksen alkua.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity