Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Nuoret yrittäjät lavalla!

Nuoret yrittäjät lavalla!

Aika

28.1.2021 | 18:00 - 19:00

Paikka

FB-live
Nuoret Yrittäjät

Nuorten lava FB-livessä!

Kuule kolmen nuoren yrittäjän tarina omalla yrittäjänpolullaan FB-livessä to 28.1.2021 klo 18.00

Tarinansa kertovat:

Eemil Peltola, 20-vuotias yrittäjäperheessä kasvanut ammattikorkeakoululainen, joka on valmistunut Salon ammattikoulusta merkonomiksi. Hän on kokeillut yrittäjäelämänsä aikana ääripäitä; kaikkea aina vaatteiden myynnistä kahvilan pyörittämiseen saakka. Eemiliä kutsutaan usein luonteensa takia hulluksi, mutta omasta mielestään hän on kaikkeen mukaan lähtevä ja suoraan puhuva persoona. Yrittäminen on aina kiinnostanut ja kiehtonut Eemiliä, ja sitä tietä hän on myös kulkenut.

Ramanda Andersson, 28-vuotias kansainvälisyyteen tähtäävä entinen kilpaurheilija ja nykyinen ratkaisukeskeinen LCF Life Coach®- valmentaja, jonka missiona on tuoda merkitystä ja elämän rakastamisen taitoa elämään. Ramanda on monialayrittäjä - hän on perustanut Voimavarasi Oy:n ja on co-founder Näkyvaksi retriitit -yrityksessä. Näiden kautta hän tarjoaa valmennuksia, koulutuksia sekä puheita tuoden inspiraatiota, sekä oppia omien voimavarojen johtamisesta merkityksellisen elämän luomiseksi - Ramanda avaa elämää, johon rakastaa herätä jokainen aamu.

Ramanda löytyy Instagramista @r.a.ndersson

Kalle Hämäläinen, 39-vuotias salolaislähtöinen ravintoloitsija, joka pyörittää tällä hetkellä Salon Seurahuonetta ja Wiurilan kartanon ravintola- ja majoitustoimintaa sekä näiden catering toimintaa. Lisäksi Kalle on osa-omistajana ravintola Kastussa. Yrittäjäksi Kalle ryhtyi vuonna 2012. Koulutukseltani hän on restonomi ja lähes valmis viinimestari. Yrittäjyys on Kallelle omien (hyvien) ideoiden, visioiden ja näkemysten toteuttamista yhdessä.

Mukana lavalla myös Salon seudun ammattiopisto, työelämäpalveluiden johtaja Elina Korkeaoja haastattelussa aiheella Ratkaisuja yrittäjän osaamisen kehittämiseen.

Klikkaa itsesi Varsinais-Suomen Nuorten Yrittäjien tai Salon seudun ammattiopiston Facebook-sivuille ja tule kuuntelemaan miksi Ramanda valitsi yrittäjän vapauden, missä Kalle on erityisen onnistunut yrittäjän ja missä Eemil näkee itsensä tulevaisuudessa!

Mukaan TÄSTÄ!

Yhteistyökumppani: Salon seudun ammattiopisto