Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

NYT MENI HERMOT! –tunnetaitoja yrittäjän arkeen

NYT MENI HERMOT! –tunnetaitoja yrittäjän arkeen

Aika

12.2.2021 | 9:00

Paikka

Webinaari
Koulutus

Asiakas soittaa ja haukkuu tuotteesi tai palvelusi maan rakoon. Ystävälliset selityksesi eivät tuota tulosta, päinvastoin volyymit nousevat.  Itsellä tai asiakkaalla kuohahtavat tunteet, mikä neuvoksi?

Jäädytkö hiljaisuuteen, räjähdätkö vai mitä teet?

Tunnetaito-webinaarissa lisätään ymmärrystä tunteista, jotka ovat läsnä ihmisen elämässä, halusi hän sitä tai ei. Tavoitteena on lisätä tietoa tunteiden tunnistamisesta, ilmaisusta ja säätelystä. Nämä ovat kaikki opittavissa olevia taitoja. Käytännön työkalujen avulla tunteisiin saadaan otetta niin työssä kuin vapaalla. Elämä helpottuu, hyvinvointi lisääntyy. Koulutuksen sisältö perustuu tunneälytutkimukseen ja Thomas Gordonin vuorovaikutusmalliin

Webinaarin asiantuntijana toimii Ulla Klemola joka on tunne- ja vuorovaikutusohjaaja, liikuntatieteiden tohtori, työnohjaaja ja Gordonin toimivat ihmissuhteet- kurssien kouluttaja ja kirjailija (Toimiva vuorovaikutus).

 

Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneiden sähköpostiin lähempänä tilaisuutta. Webinaari tallennetaan.

 

Tapahtuma on osa ESR-rahoitteista Hyvinvointikartta-hanketta, joka lisää yrittäjien hyvinvointia ja sen johtamista. Hanke toteutetaan tiiviinä yhteishankkeena Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Keski-Suomen Yrittäjien ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun kanssa. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille keskisuomalaisille mikro- ja pk-yrityksille, niiden yrittäjille että henkilöstölle. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse olla jäsenemme.