Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tietoisku kustannustuki II

Tietoisku kustannustuki II

Aika

3.2.2021 | 10:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Suomen Yrittäjät, TEM ja Valtiokonttori järjestävät kaikille yrittäjille avoimen ja maksuttoman tietoiskun kustannustuki II:sta, joka on haussa 21.12.2020-26.2.2021. Tietoiskun aikana saat vastauksia mm. näihin kysymyksiin:

  • Kuka tukea voi saada?
  • Mitkä ovat hakemisen kriteerit ja mihin tukea voi saada?
  • Miten hakeminen tapahtuu?
  • Mitä minun tulee huomioida hakulomaketta täyttäessäni?

Puhujana Tuomo Yliluoma Valtiokonttorista. Tietoiskun aikana on mahdolista esittä kysymyksiä kirjallisesti.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Huomioithan, että tietoiskun paikkamäärä on rajattu. Jos ylläolevasta linksitä ei aukea ilmoittautumislomaketta, on tietoisku täynnä. 

Lisätietoa kustannustuesta löydät Suomen Yrittäjien koronasivustolta sekä Valtiokonttorin verkkosivuilta

Yrittäjien koronasivulta löydät tallenteen, joka on nauhoitettu 8.1.2021. Tallenteella on sama sisältö kuin tässä infossa. Lisäämme myös tämän tietoiskun tallenteen ko. sivulle muutaman päivän sisällä tietoiskusta. Myös Valtiokonttorin asiakaspalvelu auttaa sinua tarvittaessa kysymysten kanssa.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja y-tunnus tai Yrittäjien jäsennumero. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.


Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity