Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vuosiloman keskeisiä kysymyksiä

Vuosiloman keskeisiä kysymyksiä

Aika

5.5.2021 | 10:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Vuosilomasta säädetään vuosilomalaissa. Vuosilomalakia sovelletaan sekä työsopimussuhteessa että virkasuhteen perusteella tehtävään työhön.  

Koulutuksessa käydään läpi mm: 

  • Lomasäännökset laissa ja työehtosopimuksissa 
  • Loman kertyminen  
  • Loman antaminen 
  • Lomapaikka  
  • Lomaraha/lomaltapaluuraha 
  • Lomakorvaus 
  • Sairastuminen ja vuosiloma 
  • Vuosilomat työsuhteen päättyessä 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana neuvontalakimies Iivari Järvinen, Suomen Yrittäjät 

Varatuomari Iivari Järvinen on toiminut työoikeusjuristina kolmentoista vuoden ajan ja Suomen Yrittäjissä vuodesta 2019 neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä työlainsäädännössä. Hänellä on myös neuvottelukokemusta työmarkkinajärjestöistä. 

Koulutus on osa Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittamaa neuvontahanketta, joka palvelee pienyrittäjiä työsuhteisiin liittyvissä asioissa. Neuvonnan verkkosivut löydät täältä. Koulutus on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille ja työntekijöille, joiden työhön teemat liittyvät.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity