Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

TE-toimisto ja ELY-keskus aloittavan yrityksen tukena

TE-toimisto ja ELY-keskus aloittavan yrityksen tukena

Aika

12.2.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Oletko kiinnostunut työllistymään yrittäjänä? Kaipaatko tukea tai lisää osaamista yritystoiminnan alkutaipaleella? TE-toimisto ja ELY-keskus tukevat yrityksiä monipuolisesti sen elinkaaren ja kasvun eri vaiheissa. Koulutuksessa saat tietoa starttirahasta sekä muista julkisista yritystoiminnan alkuvaiheen tukimahdollisuuksista.

Koulutuksen sisältöä

  • Alkavan yrittäjän neuvonta ja starttiraha
  • Aloittavan yrittäjän osaamisen kehittäminen ja tuki
  • Maaseuturahoituksen perustamistuki aloittavalle yrittäjälle
  • Nuoren yrityksen tukimahdollisuudet kasvun tielle

Koulutus on tarkoitettu yritystoimintaa suunnitteleville henkilöille tai yritystoimintansa alkutaipaleella oleville yrittäjille. Koulutus järjestetään yhteistyössä TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa ja se on maksuton ja avoin kaikille kohderyhmään kuuluville. Puhujina koulutuksessa ovat Pekka Voutilainen, Hämeen TE -toimisto ja Matti Nykänen, Hämeen ELY-keskus.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot: nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja y-tunnus tai Yrittäjien jäsennumero. Jos et ole vielä yrittäjä, jätä yritys ja y-tunnus -kohdat tyhjäksi. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse   tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity