Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Yksinyrittäjätukea ehtii hakea syyskuun 2020 loppuun mennessä.

Resilienssin kasvattaminen tunneälytaidoilla

Resilienssin kasvattaminen tunneälytaidoilla

Aika

5.3.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24 %)
Etäkoulutus

Resilienssi, eli psyykkinen palautumiskyky, on harjoiteltavissa oleva taito, jonka avulla kohtaamme haasteellisia tilanteita helpommin ja palaudumme haasteista nopeammin. Tunneälytaitoja hyödyntämällä saamme oman resilienssimme hyödynnettyä ja voimme sitä kasvattaa harjoittelemalla. Tässä valmennuksessa syvennymme resilienssin merkitykseen ja päivittäisiin asioihin joilla voimme resilienssiä kasvattaa!

Koulutuksen sisältöä

  • Resilienssin määrittely
  • Päivittäinen harjoittaminen ja työkalujen käyttö
  • Omien tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen

Tämä valmennus sopii kenelle tahansa joka haluaa kehittää ja kasvattaa omaa resilienssiä tässä ja nyt!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana Helinä Mellanen, helinamellanen.fi

Helinä Mellanen on yrittäjä, MBA ja tunneälyvalmentaja, joka on toiminut yritysmaailmassa yli 15 vuotta. Tunneälytaitojen hyödyntäminen yritysmaailmassa, asiakaspalvelussa, myynnissä kuin johtamisessa ovat olleet Helinän intohimon kohteita, ja hän innostuu tuloksien aikaansaamisesta valmennusten lopputuloksena.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToMeeting-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToMeeting -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisvahvistuksessa tarkempia tietoja alustasta ja linkki osallistumiseen toimitetaan tuntia ennen koulutuksen alkua.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.