Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

tunneäly vuorovaikutuksessa ja valmennuksessa

Hyvinvointia ja elämänhallintaa yrittäjän arkeen

Hyvinvointia ja elämänhallintaa yrittäjän arkeen

Aika

23.3.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Tervetuloa Suomen Yrittäjien ja Mieli ry:n Yrittäjien Kriisikeskuksen järjestämään hyvinvointikoulutukseen. Etäkoulutuksen teemoina ovat stressitasot ja niiden vaikutus kehoon, itsensä johtaminen, arjen hyvinvointiin liittyvät seikat kuten riittävä uni ja sen laatu, ravinto, uupumus sekä jaksaminen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana kriisityöntekijä Nina Parhiala, Mieli ry:n Yrittäjän Kriisikeskus

Nina opiskelu- sekä työkokemukset ovat moninaisia pienyrittäjyydestä sosiaali- ja terveysalan moniottelijaksi. Hänen erikoisalaansa ovat elämänhallintataidot, akuutti kriisityö, pakolaisten kriisi- ja traumatyö, parisuhdetyöskentely, yksilötyö, seksuaalineuvonta sekä äitinä oleminen.

Koulutus on avoin ja maksuton kaikille yrittäjille.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity