Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tunneälykäs asiakaspalvelija ja myyjä

Tunneälykäs asiakaspalvelija ja myyjä

Aika

16.4.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24 %)
Etäkoulutus

Usein tunteet sivuutetaan, kun puhutaan asiakaspalvelusta ja myynnistä, vaikkakin kaiken ytimessä ovat nimenomaan tunteet. Tässä verkkovalmennuksessa perehdymme siihen, kuinka tunneälytaitoja hyödyntämällä voimme kehittyä asiakaspalvelijoina ja edistää omia myyntiprosessejamme unohtamatta kuitenkaan asiakasta.

Koulutuksen sisältöä

  • Mitä tunneäly on ja miksi se vaikuttaa asiakasrajapinnassa
  • Miten sitä voi hyödyntää asiakaspalvelussa ja myynnissä

Käymme läpi käytännön asioita ja neljä ydinsteppiä tunneälykäämmän asiakaspalvelijan ja myyjän osaamiseen. Valmennus sopii kenelle tahansa joka haluaa arkiseen tekemiseensä lisäpotkua ja mahdollisuuden kehittyä ja saavuttaa parempia asiakassuhteita ja lisätä myyntiä!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana Helinä Mellanenhelinamellanen.fi

Helinä Mellanen on yrittäjä, MBA ja tunneälyvalmentaja, joka on toiminut yritysmaailmassa yli 15 vuotta. Tunneälytaitojen hyödyntäminen yritysmaailmassa, asiakaspalvelussa, myynnissä kuin johtamisessa ovat olleet Helinän intohimon kohteita, ja hän innostuu tuloksien aikaansaamisesta valmennusten lopputuloksena.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToMeeting-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToMeeting -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisvahvistuksessa tarkempia tietoja alustasta ja linkki osallistumiseen toimitetaan tuntia ennen koulutuksen alkua.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity