Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Hur du startar en e-handel

Hur du startar en e-handel

Aika

30.3.2021 | 9:30

Paikka

distansutbildningen

Hinta

Gratis
Etäkoulutus

Under denna digitala workshop kommer vi att gå igenom de första stegen du behöver ta innan du blir redo för att börja sälja på nätet.

Vad kommer du att lära dig?

  • Vilka möjligheter som finns i att bedriva försäljning på nätet via olika plattformar
  • Hur du marknadsför e-handeln för din målgrupp
  • Hur du kan följa påverkan av marknadsföringsinitiativen på din nätsida med hjälp av e-handelsrapporter

Anmäl dig här

Workshopen ordnas tillsammans med Grow with Google och workshopledaren är en auktoriserad Grow with Google -tränare.


Hur deltar jag i distansutbildningen?

Vi använder GoToWebinar-plattformen för våra utbildningar. Du kan delta i våra distansutbildningar med en dator som har en högtalare och en nätverksanslutning. Det är dessutom möjligt att delta med telefonen (ladda ner GoToWebinar-appen från telefonens app butik). Du får en deltagarlänk till den e-postadress du anger under registreringen. Klicka på länken för att komma med i utbildningen. I samma e-post får du också ytterligare instruktioner för användning av plattformen.

På registreringsformuläret blir du ombedd att fylla i följande information (obligatoriskt): namn, e-post, företag / organisation och information om medlemskap i Företagarna i Finland. Utbildningen är på svenska, även om registreringsformuläret och registreringsbekräftelsen delvis är på engelska eller finska.

Utbildningen kommer att bandas och inspelningen kommer att skickas ut till alla anmälda. Du kan alltså anmäla dig, även om du inte kan delta i utbildningen medan den är igång.


Mer information  

Bli medlem www.yrittajat.fi/sv/liity