Suomen Yrittäjät

Oikein tehdyt verkkokauppaehdot yrittäjän turvana

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Kuluttajakauppa siirtyy verkkoon, mutta onko yrittäjä turvassa pykäläviidakossa? Piteneekö peruuttamisoikeus pikkuvirheen vuoksi 14 päivästä jopa vuoteen verkkokaupassasi? Onko kaikilla tavaroilla ja palveluilla peruuttamisoikeus? Mitä voi rajata peruuttamisoikeuden ulkopuolelle ja millä tavalla?

Laki turvaa kuluttajan ja hyvät verkkokauppaehdot yrittäjän. Ota selvää verkkokaupan juridisista sudenkuopista ja tee verkkokauppaehdoistasi myös yrittäjän kannalta turvalliset!

Kouluttaja kuluttajaoikeuden asiantuntija Tuula Sario, LexLegato
Tuula Sariolla on liki kolmenkymmenen vuoden kokemus kuluttajaoikeudesta, lainvalmistelusta, riitojen ratkaisusta ja kouluttamisesta.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenille 85 € / hlö, muille 170 € / hlö (hintoihin lisätään alv 24 %)
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tapahtumien tietosuojaseloste
Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi