Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Tiimityö ja tunneäly

Tiimityö ja tunneäly

Aika

1.6.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24 %)
Etäkoulutus

Miksi tiimissä tarvitaan tunneälyä? Prosessit ja strategiat jäävät liian usein vajaiksi, jos tiimin sisällä jokin hiertää. Tunneälytaitoja hyödyntämällä on mahdollista saada tiimityöskentelystä tehokasta, mielekästä ja tavoitteellista, kun johdamme tiimiä tunneälykkäästi ja tiimin sisällä hyödynnämme tunneälytaitoja ja toistemme vahvuuksia.

Koulutuksen sisältöä

  • Miten tunneälytaidot vaikuttavat tiimin dynamiikkaan
  • Kuinka saadaan tiimiä hiertävät asiat käsiteltyä
  • Kuinka tunneälytaitoja voidaan hyödyntää tiimin tekemisen viemiseksi uudelle tasolle

Tämä valmennus sopii kenelle tahansa tiimiä vetävälle tai tiimissä työskentelevälle ja ennen kaikkea kokonaiselle tiimille, joka saa tästä työkaluja uudenlaiselle tekemiselle!

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana Helinä Mellanen, helinamellanen.fi

Helinä Mellanen on yrittäjä, MBA ja tunneälyvalmentaja, joka on toiminut yritysmaailmassa yli 15 vuotta. Tunneälytaitojen hyödyntäminen yritysmaailmassa, asiakaspalvelussa, myynnissä kuin johtamisessa ovat olleet Helinän intohimon kohteita, ja hän innostuu tuloksien aikaansaamisesta valmennusten lopputuloksena.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai tabletilla. Linkki osallistumiseen toimitetaan tuntia ennen koulutuksen alkua ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse     tai puhelimitse 09 2292 2962.