Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Muista johtaa myös myyntiä!

Muista johtaa myös myyntiä!

Aika

12.5.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € (+alv 24 %)
Etäkoulutus

Myynnin johtamien on mm. suunnan ja tavoitteiden asettamista, asiakkaiden määrittelyä ja valintaa, tarjonnan tuotteistamista, käytännön toimenpiteiden suunnittelua, käytännön myyntityön tekemistä, toiminnan onnistumisten seurantaa ja taas lisää suunnittelua. Parhaimmillaan pyörä pyörii koko ajan.

Yrittäjän haasteena onkin usein, miten jatkuvasti pitää myyntipyörä pyörimässä. Usein se pätkii, käy joskus ihan omia aikojaan, alkaa paniikissa savuttaa ja lopuksi saattaa hyytyä kokonaan. Siinä ovat helposti vitsit vähissä yrittäjällä kuin yrittäjällä.

Mikä siis neuvoksi? Mikä on myynnin johtamisessa oleellista ja tärkeää, mikä kenties ei? Entä, kun muut asiat vievät huomion ja myyntiin ”ei riitä aikaa”? Kun haluat vinkkejä, miten rakentaa myynnin johtamiseen dynaamista muutosketteryyttä, tekemisen parempaa sujuvuutta ja yksinkertaista toimintamallia, on tämä koulutus sinulle!

Koulutuksen jälkeen sinulla on keinoja, joilla

  • pidät paremmin myyntipyörän pyörimässä tasaisesti
  • tiedät, mitä sinun kulloinkin pitää tehdä
  • mittaat helposti tekemistäsi ja tulostasi

Muista: ”Jokaisen yrityksen myyntitoiminta on aina johtajansa näköinen. Mieti siis, miten siis sinä johdat yrityksesi myyntiä.”

ILMOITTAUDU MUKAAN

Kouluttajana Erica Selin, SelinSelin®

Erica on pitkän linjan yrittäjä sekä yritys- ja muutosvalmentaja. Hän on vetänyt monia myynnin, markkinoinnin sekä johtamisen kehittämis- ja valmennusohjelmia eri puolilla Suomea sekä auttanut lukuisia eri alan yrittäjiä ja yrityksiä saamaan uutta potkua tekemiseensä. Erica on myös julkaissut kirjoja, äänikirjoja, artikkelisarjoja ja erilaisia eOppaita myynnistä, johtamisesta sekä yritystoiminnan kehittämisestä.


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella/tabletilla. Osallistuminen vaatii internetyhteyden. Saat ilmoittautumisvahvistuksessa tarkempia tietoja alustasta ja linkki osallistumiseen toimitetaan ohjeiden kera tuntia ennen koulutuksen alkua.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 2292 2962.  

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity