Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Suomen Yrittäjät auttaa yksinyrittäjiä koronakriisissä.

Tietoisku: Yrittäjän tärkeimmät sosiaaliturvasta

Tietoisku: Yrittäjän tärkeimmät sosiaaliturvasta

Aika

28.4.2021 | 10:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Millainen on yrittäjän sosiaaliturva, kun yrittäjä sairastuu? Milloin yrittäjä voi saada työttömyysturvaa? Entäpä tartuntatautipäivärahaa? Mitä muuta tukea voi saada? Näihin kysymyksiin saat vastauksia tässä tietoiskussa.

Tietoiskussa käsitellään sairauspäivärahaa, tartuntatautipäivärahaa, työttömyysturvaa sekä asumistukea ja toimeentulotukea.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Puhujana työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén, Suomen Yrittäjät


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Käytämme koulutuksessa GoToWebinar-alustaa. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella (lataa GoToWebinar -app puhelimesi sovelluskaupasta). Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön.

Ilmoittautumislomakkeella sinua pyydetään täyttämään seuraavat tiedot (pakollisia): nimi, sähköposti, yritys/organisaatio ja tieto Suomen Yrittäjien jäsenyydestä. Koulutus on suomenkielinen, vaikka ilmoittautumislomake ja vahvistus ilmoittautumisesta ovat osin englanninkielisiä.

Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille, joten voit halutessasi ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsikään osallistumaan ko. ajankohtana. Tietoisku on avoin kaikille yrittäjille.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse tai puhelimitse 09 2292 2962.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity