Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vastuullisuudesta kilpailuetua – vinkit pk-yritykselle

Vastuullisuudesta kilpailuetua – vinkit pk-yritykselle

Aika

8.12.2021 | 9:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Tänä päivänä vastuullisuus on keskeinen osa menestyvän yrityksen toimintaa. Jokaisen yrityksen on tärkeää pohtia, mitä vastuullisuus sen omassa toiminnassa tarkoittaa ja edellyttää, ja kuinka vastuullisuuden voi valjastaa uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamisen sekä kilpailussa erottautumisen keinoksi.

Koulutuksessa esittelemme pienen yrityksen toimintoihin sopivia konkreettisia vinkkejä siihen, miten vastuullisuus saadaan näkymään yrityksen liiketoiminnan kehityksessä. Hyvän välineen oman liiketoiminnan arviointiin tarjoaa FIBSin ja 4FRONTin uusi maksuton Yritysvastuun itsearviointi-verkkotyökalu, jonka avulla yritykset voivat arvioida, kehittää ja vertailla vastuullisuustoimintaansa systemaattisesti. Työkalu sopii kaikille yrityksille koosta ja toimialasta riippumatta.

Esittelemme koulutuksessa työkalun sekä myös työkalun tuottamaa vertailutietoa siitä, miten muut pienet yritykset hyödyntävät vastuullisuutta omassa toiminnassaan. Lisäksi kuulemme myös yritysesimerkin teorian tuomisesta käytäntöön.

Ohjelmassa

  • Yritysvastuusta liiketoimintaetua ja uusi yritysvastuun itsearvioinnin työkalu 
  • Yritysesimerkki
  • Kysymyksiä ja keskustelua 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Puhujina Helena Kekki, johtaja, FIBS ja Ulla Roiha, seniorikonsultti, 4FRONT Oy. Koulutus toteutetaan Suomen Yrittäjien ja FIBS ry:n yhteistyönä.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. 

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse     tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity