Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus

Tuloslaskelman ja taseen perusteet

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Tuloslaskelman ja taseen lukujen ymmärtäminen ovat jokaiselle yrittäjälle välttämätöntä osaamista, jotta tiedät yrityksesi taloudellisen tilan, osaat tulkita tilitoimiston raportteja, puhut samaa kieltä tilitoimistosi edustajan kanssa ja vältyt monilta mokilta.

Koulutuksessa keskitytään seuraaviin teemoihin

  • miten tuloslaskelmaa luetaan (suoriteperusteisuus vs. maksuperusteisuus)
  • mitä tase sinulle kertoo yrityksestäsi
  • mitä sinun tulisi tuloslaskelmasta ja taseesta tarkastaa

Koulutus soveltuu yhtä lailla aloittelevalle kuin kokeneellekin yrittäjälle ja yritysten työntekijöille, sillä jokaisen yrittäjän ja yrityksen avainhenkilön on tärkeää välillä tarkistaa talousjohtamisen ja talouden ymmärtämisen suuntamerkit.

Kouluttajana KTT, DI Toivo Koski, TulosAkatemia
Toivo ”Topi” Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, käytännönläheinen ja innostava kouluttaja, pienyrittäjien sparraaja sekä tietokirjailija.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Yrittäjien jäsenyrityksille 95 € + alv 24 % / hlö, muille 190 € + alv 24 % / hlö
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta. Suomen Yrittäjien koulutustuotteiden tilaus- ja toimitusehdot löydät täältä.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella tai älypuhelimella / tabletilla. Saat linkin osallistumiseen noin tuntia ennen tilaisuutta sähköpostilla. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. Jos et saa ilmoittautumisvahvistusta tai osallistumislinkkiä viimeistään tuntia ennen koulutuksen alkamisaikaa, ole yhteydessä sähköpostilla koulutus@yrittajat.fi.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi