Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Vahvista voimavarojasi - ketterä yrittäjyys ja johtaminen muuttuvassa toimintaympäristössä

Vahvista voimavarojasi - ketterä yrittäjyys ja johtaminen muuttuvassa toimintaympäristössä

Aika

7.9.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Toimintaympäristön jatkuva muutos tuo haasteita sekä liiketoiminnalle että yrittäjän omille voimavaroille. Ketterä yritys menestyy. Onneksi ketteryyttä voi kehittää. Miten yrittäjä voi varautua tulevaisuuteen? Miten vahvistaa omaa ketteryyttään, menestyä paremmin ja silti voida hyvin?

Tämä koulutus tarjoaa tutkittua tietoa ja asiantuntijan näkemyksiä ketterästä yrittäjyydestä ja johtamisesta muuttuvassa toimintaympäristössä nyt ja tulevaisuudessa. Saat myös käytännön vinkkejä voimavarojesi vahvistamiseen sekä oman ja yrityksesi ketteryyden kehittämiseen.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Koulutus on tarkoitettu eteenpäin katsoville yrittäjille ja työntekijöille, jotka haluavat menestyä paremmin muuttuvassa työelämässä.

Puhujana Katja Ekman, työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö, työeläkeyhtiö Elo.  

Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja työeläkeyhtiö Elon kanssa ja on avoin ja maksuton kaikille kohderyhmään kuuluville.

 

 

 

 


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. 

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse     tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity