Suomen Yrittäjät

Vahvista voimavarojasi – ketterä yrittäjyys ja johtaminen muuttuvassa toimintaympäristössä

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Toimintaympäristön jatkuva muutos tuo haasteita sekä liiketoiminnalle että yrittäjän omille voimavaroille. Ketterä yritys menestyy. Onneksi ketteryyttä voi kehittää. Miten yrittäjä voi varautua tulevaisuuteen? Miten vahvistaa omaa ketteryyttään, menestyä paremmin ja silti voida hyvin?

Koulutus tarjoaa tutkittua tietoa ja asiantuntijan näkemyksiä ketterästä yrittäjyydestä ja johtamisesta muuttuvassa toimintaympäristössä nyt ja tulevaisuudessa. Saat myös käytännön vinkkejä voimavarojesi vahvistamiseen sekä oman ja yrityksesi ketteryyden kehittämiseen. Koulutus on tarkoitettu eteenpäin katsoville yrittäjille ja työntekijöille, jotka haluavat menestyä paremmin muuttuvassa työelämässä.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja työeläkeyhtiö Elon kanssa ja se on avoin ja maksuton kaikille kohderyhmään kuuluville. Puhujana Katja Ekman, työkykyjohtamisen kehittämispäällikkö, työeläkeyhtiö Elo.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai tabletilla. Saat ilmoittautumisen yhteydessä kertomaasi sähköpostiosoitteeseen osallistumislinkin, jota klikkaamalla pääset mukaan koulutukseen. Koulutus tallennetaan ja tallenne toimitetaan kaikille ilmoittautuneille. Voit siis ilmoittautua mukaan, vaikka et pääsisi seuraamaan koulutusta ko. ajankohtana.

Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tapahtumien tietosuojaseloste
Tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä tämän tapahtuman osalta Heidi Jänttiin, heidi.jantti@yrittajat.fi.