Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Rapujuhlat

Rapujuhlat

Aika

4.9.2021 | 18:00

Paikka

Ravintolalaiva M/S Vellamo

Hinta

Omakustanteinen illalliskortti
Vapaa-aika

Tervetuloa Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien sekä Keski-Suomen Yrittäjänaisten yhteisille Rapujuhlille lauantaina 4.9. klo 18 ravintolalaiva M/S Vellamolle! 

Luvassa on hyvää ruokaa, rentoa yhdessäoloa ja tietenkin rapuja! Tule mukaan yksin, puolison tai vaikka yrittäjäystävän kanssa. Iltaa vietetään yhdessä siipirataslaiva M/S Vellamon tiloissa. Laiva ei liikennöi, joten pysymme satamassa koko tapahtuman ajan. Kyseessä on yksityistilaisuus, joten tila on vain tapahtumaan osallistuvien käytössä. Tapahtumassa noudatetaan yleisötapahtumille annettuja turvaohjeita (THL ja OKM). Olemme käyneet keskusteluja viranomaisten kanssa ja seuraamme jatkuvasti päivittyviä ohjeistuksia ja määräyksiä.

Aika: 4.9.2021 klo 18:00–01:00. Anniskelu loppuu nykyisten rajoitusten mukaan klo 24:00.
Paikka: Siipirataslaiva M/S Vellamo, Satamakatu 8, 40100 Jyväskylä.
Illalliskortin hinta: 82 €/hlö (alv 0 %) Hinta pitää sisällään alkumaljan, ravut, kuha-annoksen pernod-kastikkeella ja tilliperunoilla sekä jälkiruoaksi juustokakun. Muita juomia voi ostaa laivan baarista.

Rapujuhlille mahtuu mukaan 50 henkilöä. Liput maksetaan varauksen yhteydessä. Maksutavat verkkopankit tai visa / Mastercard / Amex / Maestro (Nets). 

Sitovat ilmoittautumiset 29.8 mennessä: https://www.lyyti.in/Rapujuhlat_0702
Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Pystyt ilmoittamaan ilmoittautumislomakkeella myös avecin. Vastaa kyllä-vaihtoehto osallistutko avecin kanssa-kysymykseen ja täytä tarvittavat tiedot. Näin järjestelmä osaa myös veloittaa liput kahdelta henkilöltä.

Tilaisuus on tarkoitettu Jyväskylän, Jyvässeudun ja Korpilahden Yrittäjien sekä Keski-Suomen Yrittäjänaisten jäsenille sekä heidän aveceilleen.

Lämpimästi tervetuloa viettämään hauskaa yhteistä iltaa!

Tilaisuus toteutetaan terveys ja turvallisuus edellä, suositukset huomioiden. Tulethan paikalle vain terveenä ja muista hyvä käsihygienia; pese käsiä ja käytä käsihuuhdetta, yski kertakäyttöliinaan tai hihaan, käytäthän kasvomaskia. Vältä lähikontakteja. Muutokset tapahtumassa mahdollisia.