Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Kuinka johdan tunneälykkäästi

Kuinka johdan tunneälykkäästi

Aika

29.10.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Jäsenille 85 € + (alv 24%)
Etäkoulutus

Tunneälytaidot vaikuttavat työelämässä kaikkeen tekemiseemme. Eniten tutkimusta on tehty tunneälykkään johtamisen saralla. Tiedämme, että tunneälykkäässä organisaatiossa on vähemmän poissaoloja, parempi työssä jaksaminen, parempi yrityskulttuuri ja isompi myynti. Koulutuksessa pureudumme siihen, miten johdetaan tunneälykkäästi. Tämä sopii erinomaisesti yrittäjille ja esimiehille, mutta myös alaisille, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten heitä tulisi johtaa.

Koulutuksen sisältöä

  • Aktivointiharjoitus ”Kuinka näyttäydyn muille?”
  • Miksi pitää olla itsetietoinen, jotta voi johtaa muita tehokaasti
  • Tiimin dynamiikka ja tunneälykäs viestintä
  • Organisaatioiden tunnekulttuurin merkitys matkalla menestymiseen
  • Kehonkielen, äänenpainojen ja verbaalisen viestinnän hyödyntäminen tunneälykkäässä johtamisessa

Kouluttajana Helinä Mellanen

Helinä Mellanen on asiantuntija, yrittäjä, MBA ja tunneälyvalmentaja, joka on toiminut yritysmaailmassa yli 15 vuotta. Tunneälytaitojen hyödyntäminen yritysmaailmassa, asiakaspalvelussa, myynnissä kuin johtamisessa ovat Helinän intohimon kohteita, ja hän innostuu tuloksien aikaansaamisesta valmennusten lopputuloksena.

Tutustu Helenan tunneälystä kirjoittamiin blogeihin: Tunneäly käytännössä ja Miten tunneäly näkyy päivittäisessä elämässä?


Mitä hintaan kuuluu?

Koulutuksen hinta on Suomen Yrittäjien jäsenyrityksille 85 € ja ei-jäsenille 170 €. Hintoihin lisätään voimassa oleva alv.

Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Tilaus- ja toimitusehdot


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella). Linkki osallistumiseen toimitetaan sähköpostitse kaikille ilmoittautuneille noin tuntia ennen koulutuksen alkua.


Kysyttävää? Lisätietoa saat sähköpostitse   tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity