Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Suomen Yrittäjien brändikuvassa leipuri.

Paranna yrityksesi näkyvyyttä hakukoneoptimoinnilla

Paranna yrityksesi näkyvyyttä hakukoneoptimoinnilla

Aika

29.9.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Hakukoneen avulla usein etsitään informaatiota ja tehdään päätöksiä, joten monelle yrityksille hakukone on myös tärkeä asiakashankintakanava. Hakukoneoptimoinnin (SEO, Search Engine Optimization) avulla pystyt auttamaan hakukonetta ymmärtämään paremmin sivustoasi ja täten näyttämään sivustosi sisältöjä osuvammin sinun kohderyhmillesi. 

Koulutuksessa opit, mitä hakukoneoptimointi on ja miten hakukoneoptimointia voidaan tehdä käytännössä. Tutustut hakukoneoptimoinnin suunnitteluun, työkaluihin sekä opit esimerkkien avulla, miten oman verkkosivuston sisältöä voi hakukoneoptimoida. 

Koulutus käsittelee seuraavia aiheita: 

  • Mitä on hakukoneoptimointi
  • Mitkä työkalut auttavat sinua hakukoneoptimoinnissa
  • Miten tehdä hakukoneoptimointia käytännössä            

Koulutus on suunnattu henkilöille, joilla on oma verkkosivusto tai -kauppa, ja jotka haluavat itse ymmärtää, miten hakukoneoptimointia voidaan tehdä. 

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana toimii Grow with Google -sertifioitu kouluttaja.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. 

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity