Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

yrittajat_7665.jpg

Näin luot mainoksia Google Adsillä

Näin luot mainoksia Google Adsillä

Aika

19.10.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Digitaalisen mainonnan avulla pystyt saamaan näkyvyyttä̈ sekä tavoittamaan asiakkaitasi jokaisesta asiakaspolun vaiheesta, kun he liikkuvat ja viettävät aikaa verkossa. Google Ads -työkalun avulla pystyt helposti luomaan mainoksia haluamallasi budjetilla eri sivustoille ja sovelluksiin sekä Googlen palveluihin, kuten esimerkiksi Hakuun, Gmailiin tai YouTubeen.                                                                                                                                                       

Koulutuksessa tutustut Google Ads -mainonnan perusteisiin ja opit millaista mainontaa Google Adsillä on mahdollista tehdä sekä millaisia mainosmuotoja, hinnoittelumalleja sekä kohdentamisperusteita voit hyödyntää joko mainosta itse tehdessäsi tai hankkiessasi mainontaa palveluna yrityksellesi. Koulutuksessa luodaan yhdessä Google Ads -kampanja ja esitetään esimerkkejä hakukampanjan suunnittelusta sekä rakentamisesta niin B2C- kuin B2B-kohderyhmälle.

Koulutus käsittelee seuraavia aiheita:

  • Verkkomainonta Google Adsilla
  • Google Adsin mainosmuodot
  • Adsin tili- ja kampanjarakenne
  • Kampanjan luominen

Koulutus sopii niin yrittäjille kuin työntekijöille, jotka haluavat oppia Google Adsin perusteet ja mainosten luomisen Google Adsillä.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana toimii sertifoitu Grow with Google -kouluttaja.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Voit osallistua koulutukseen tietokoneella tai älypuhelimella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity