Suomen Yrittäjät
  • Etäkoulutus
  • Yhteistyössä Googlen kanssa

Kasvua markkinoinnin, datan ja testauksen avulla

Verkossa
  • Suomen Yrittäjät

Kasvumarkkinointi yhdistää datan ja tuotekehityksen ohjaaman ketterän päätöksenteon, markkinoinnin sekä kehitystyön. Kasvumarkkinoinnin tavoitteena on siis kasvun saavuttaminen ketterästi dataa hyödyntäen.

Koulutuksessa opit, mitä kasvumarkkinoinnilla tarkoitetaan ja miten lähestyt kasvumarkkinoinnin näkökulmasta yrityksen markkinointia tai tavoitteita. Opit, millaisella prosessilla kasvumarkkinointia voidaan tehdä, mitä työkaluja voit hyödyntää ja myös, miten seurata onnistumisia sekä kasvua. Koulutuksessa kuulet vinkkejä, miten voit lähestyä kasvumarkkinointia niin B2C- kuin B2B-näkökulmasta.

Koulutuksen sisältö

  • Mitä kasvumarkkinoilla tarkoitetaan
  • Miten kasvumarkkinointi eroaa perinteisestä markkinoinnista
  • Kasvumarkkinoinnin prosessi

Kasvumarkkinoinnissa yhdistyvät monet digimarkkinoinnin työkalut ja toimintatavat, joista voit myös oppia lisää muista Suomen Yrittäjien ja Grow with Googlen koulutuksista.

Koulutus järjestetään yhteistyössä Suomen Yrittäjien ja Grow with Googlen kanssa. Kouluttajana toimii sertifioitu Grow with Google -kouluttaja. Koulutus on avoin kaikille kiinnostuneille.

Ilmoittaudu tästä mukaan
Maksuton
Lisätiedot ja tietosuoja-asiat

Mitä hintaan kuuluu?
Koulutuksen hintaan sisältyvät varsinaisen koulutuksen lisäksi videotallenne koulutuksesta sekä koulutuksen materiaali. Tallenne ja materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille, joten vaikka et pääsisikään osallistumaan itse koulutukseen, saat tallenteen ja materiaalin itsellesi. Tallenne vastaa koulutusta.

Miten mukaan etäkoulutukseen?
Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Kysyttävää?
Lisätietoa saat sähköpostitse koulutus@yrittajat.fi tai puhelimitse 09 229 229 62.

Tämän tapahtuman tietosuoja-asioissa voit olla yhteydessä: Heidi Jäntti, heidi.jantti@yrittajat.fi