Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

yrittajat_7620.jpg

Kasvua markkinoinnin, datan ja testauksen avulla

Kasvua markkinoinnin, datan ja testauksen avulla

Aika

9.11.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Kasvumarkkinointi yhdistää datan ja tuotekehityksen ohjaaman ketterän päätöksenteon, markkinoinnin sekä kehitystyön. Kasvumarkkinoinnin tavoitteena on siis kasvun saavuttaminen ketterästi dataa hyödyntäen.                    

Koulutuksessa opit, mitä kasvumarkkinoinnilla tarkoitetaan ja miten lähestyt kasvumarkkinoinnin näkökulmasta yrityksen markkinointia tai tavoitteita. Opit, millaisella prosessilla kasvumarkkinointia voidaan tehdä, mitä työkaluja voit hyödyntää ja myös, miten seurata onnistumisia sekä kasvua. Koulutuksessa kuulet vinkkejä, miten voit lähestyä kasvumarkkinointia niin B2C- kuin B2B-näkökulmasta.                    

Koulutuksen sisältö

  • Mitä kasvumarkkinoilla tarkoitetaan
  • Miten kasvumarkkinointi eroaa perinteisestä markkinoinnista
  • Kasvumarkkinoinnin prosessi                             

Kasvumarkkinoinnissa yhdistyvät monet digimarkkinoinnin työkalut ja toimintatavat, joista voit myös oppia lisää muista Suomen Yrittäjien ja Grow with Googlen koulutuksista.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana toimii sertifoitu Grow with Google -kouluttaja.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Voit osallistua koulutukseen tietokoneella tai älypuhelimella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse   tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity