Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Digimarkkinointi haltuun – nappaa parhaat opit ja menesty!

Digimarkkinointi haltuun – nappaa parhaat opit ja menesty!

Aika

23.11.2021 | 9:00

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Tänä päivänä jokaiselle yritykselle koosta riippumatta on tärkeää ymmärtää digitaalisen markkinoinnin rooli ja mahdollisuudet. Pienilläkin budjeteilla on mahdollista päästä alkuun ja tehdä juuri oikealle kohderyhmälle kohdennettua erittäin kustannustehokasta markkinointia. Tule kuulemaan lisää digitaalisen markkinoinnin keinovalikoimasta Sanoman ja Suomen Yrittäjien yhteistyössä järjestämään koulutukseen.  

Koulutuksessa läpikäytäviä teemoja: 

  • Digitaalisen markkinoinnin rooli pk-yritykselle
  • Alueellisen markkinoinnin mahdollisuudet
  •  Tulospohjainen markkinointi 

Koulutus sopii yrittäjille ja markkinointia työkseen tekeville, heille jotka haluavat ammentaa lisää vauhtia omaan tekemiseen. Luvassa on käytännön esimerkkejä, konkreettisia vinkkejä sekä ajatuksia herättävää keskustelua.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana Janne Nurmisto, Sanoma Media

Janne Nurmisto on pitkän linjan myynnin ja markkinoinnin ammattilainen, jonka ura on rakentunut asiakkaiden erilaisten markkinointiprosessien ymmärryksestä sekä heidän liiketoimintansa kehityksestä erityisesti digitaalisista kanavissa. Janne vastaa nykyään Sanoman digi- ja datatuotteiden myynnistä ja on tätä ennen työskennellyt sekä kansainvälisissä että kotimaisissa media- ja digitoimistoissa


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Etäkoulutuksiimme voit osallistua tietokoneella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Osallistuminen on mahdollista myös älypuhelimella tai muulla mobiililaitteella. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta. 

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse   tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity