Etsi

Emergency banner

Koronainfo yrittäjälle: yrittajat.fi/korona

Google Analytics 4:n käyttö tutuksi

Google Analytics 4:n käyttö tutuksi

Aika

7.12.2021 | 9:30

Paikka

etäkoulutus

Hinta

Maksuton
Etäkoulutus

Google Analytics 4 on uuden sukupolven Analytics, joka mukautuu aiempia versioita monipuolisemmin muuttuviin tarpeisiin. Analytics 4:n avulla pystyt keräämään dataa verkkosivustoltasi ja tunnistamaan, mitä sivustollasi tehdään, ketä sivuston vierailijat ovat ja miten heidät on saavutettu. Raporttien avulla saat lisäksi entistä paremman käsityksen asiakkaistasi koko niiden elinkaaren ajan aina hankinnasta konversioon ja asiakkaiden säilyttämiseen.

Koulutuksessa tutustut, miten Google Analytics 4 kerää tietoa ja miten se eroaa edellisestä Analytics-versiosta. Opit myös, millaista tietoa raporteista pystyt lukemaan ja miten pystyt helpottamaan tiedonetsintääsi Google Analytics 4:ssä. Lisäksi tutustut siihen, miten Google Analytics 4 eroaa edellisistä versioista ja mitä uutta se tarjoaa sen käyttäjille.

Koulutus käsittelee seuraavia aiheita:

  • Miten Google Analytics 4 toimii ja miten se eroaa aiemmista versioista?
  • Käyttäjä- ja elinkaariraportit
  • Tiedonetsintä ja -luku Google Analytics 4:ssä

Koulutus sopii niin yrittäjille kuin työntekijöille, jotka haluavat oppia Google Analytics 4:n käyttöä sekä hyödyntämistä verkkosivuston seurannassa.

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Kouluttajana toimii sertifoitu Grow with Google -kouluttaja.


Miten mukaan etäkoulutukseen?

Voit osallistua koulutukseen tietokoneella tai älypuhelimella, jossa on kaiuttimet ja verkkoyhteys. Saat linkin osallistumiseen tuntia ennen tilaisuutta. Samassa sähköpostissa on myös lisäohjeita alustan käyttöön. Löydät osallistumislinkin myös ilmoittautumisvahvistuksesta.

Koulutus tallennetaan ja tallenne sekä materiaali toimitetaan kaikille ilmoittautuneille parin päivän sisällä koulutuksesta.


Kysyttävää? Lisätietoja sähköpostitse tai puhelimitse 09 229 229 62.

Liity Suomen Yrittäjien jäseneksi, hyödynnä jäsenedut www.yrittajat.fi/liity